Casio GA-100-1A1 G-SHOCK

Ord. pris: 
1 500 kr
Pris:
995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
430
Du sparar: 
505 kr (34%)
Typ:
GA-100-1A1 G-Shock
Slut i lager
GA-100-1A1 är en så kallad Tacti-cool klocka dvs. ett tufft och läckert armbandsur som framför allt är tänkt att användas i taktiska sammanhang som till Polis, militär, väktare och liknande. Det är av den anledningen GA-100 har en så mörk färgsättning.
På skärmarna visas informationen med så kallad negativ visning dvs. ljusa tecken mot mörk bakgrund istället för som vanligt tvärt om. För att du inte ska bli upptäckt saknar klockan självlysande visare som kan avslöja dig i mörkret och på den här versionen har man till och med valt att inte fylla i texten på boetten för att inte väcka alltför mycket uppmärksamhet! Denna version för tankarna lite åt Den mörka sidan och Darth Vader. Men du är väl på den goda sidan? Behöver jag säga att detta är en stor och riktigt maskulin modell med ett läckert, mycket tekniskt utseende? Klockan är verkligen perfekt för sin uppgift då den tål mycket stryk och högt vattentryck. Dusch, bad och fridykning begränsar inte denna G-Shock men om du ska dyka (med syrgas) behöver du nog en annan, mer färgglad klocka, som syns i djupet. Denna modell har extra stora och räfflade knappar som gör det lättare att använda dem om du t.ex. har taktiska handskar på dig. GA-100 är dessutom antimagnetisk enligt ISO-standard och passar då utmärkt om du t.ex. jobbar med att desarmera bomber eller IED´s (Improvised Explosive Devices). Glöm bara inte att stänga av alarmet så att du inte blir överraskad och slinter när du ska klippa den gröna eller den röda kabeln...
 
Berup.com har egen import från USA och kan därför erbjuda denna G-Shock till detta oslagbara pris. Levereras i läcker presentförpackning av plåt. Rekommenderat pris i handeln för denna modell är ca. 1500:-!

Fakta:
Analog/Digital klocka
Boett: Svart harts med baksida i rostfritt stål
Belyst urtavla: orange ljus
Valbar lyslängd: 1 eller 3 sekunder
Vita visare (3st.) utan lysmassa
Mineralglas
Antimagnetisk enligt ISO-standard
Bygelspänne i stål
Armband i svart naturharts
Bredd och längd på armband: 20 mm bred och 25 cm lång
Vattenresistens: 20ATM/200M   
Livslängd batteri: ca. 2år
Batterityp: CR1220
Noggrannhet: -/+ 15 sek./mån
Storlek boett: 55 mm x 51,2 mm (Längd, Bredd)
Höjd boett: 16,9 mm
Vikt: 70 gram
FRI FRAKT

Funktioner:
Extra stöt- och skakskydd
Världstidsfunktion: 48 städer, 29 tidszoner
Stoppfunktion 1/1000 sek. till 100H
Varvtider
Tidur 1 sek. till 24H
5 dagliga alarm
Autolight på/av (Belysningen tänds när du för klockan mot ansiktet!)
Knappljud på/av
Timsignal på/av
Automatisk kalender fram till 2099
12/24H visning
 
1 års garanti
Original instruktionshäfte medföljer: Modul 5081
Levereras i originalförpackning av plåt (bild)

We ship worldwide